Source: Meat Science. Unidade: ESALQ
Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, CARNES E DERIVADOS (QUALIDADE), CAPRINOS, COLÁGENO, DIETA ANIMAL
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LOPES, Leandro Sâmia et al. Meat quality and fatty acid profile of Brazilian goats subjected to different nutritional treatments. Meat Science, v. 97, n. 4, p. 602-608, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2014.03.005. Acesso em: 21 maio 2024.APA
Lopes, L. S., Martins, S. R., Chizzotti, M. L., Busato, K. C., Oliveira, I. M. de, Machado Neto, O. R., et al. (2014). Meat quality and fatty acid profile of Brazilian goats subjected to different nutritional treatments. Meat Science, 97( 4), 602-608. doi:10.1016/j.meatsci.2014.03.005NLM
Lopes LS, Martins SR, Chizzotti ML, Busato KC, Oliveira IM de, Machado Neto OR, Paulino PVR, Lanna DPD, Ladeira MM. Meat quality and fatty acid profile of Brazilian goats subjected to different nutritional treatments [Internet]. Meat Science. 2014 ; 97( 4): 602-608.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2014.03.005Vancouver
Lopes LS, Martins SR, Chizzotti ML, Busato KC, Oliveira IM de, Machado Neto OR, Paulino PVR, Lanna DPD, Ladeira MM. Meat quality and fatty acid profile of Brazilian goats subjected to different nutritional treatments [Internet]. Meat Science. 2014 ; 97( 4): 602-608.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2014.03.005